Lihamureke

1,2 kg paistijauhelihaa

1,5 dl Flora ruoka 7 %

1,5 dl Creme Bonjour Cuisine tatti-herkkusieni

3 kpl kananmunaa

1,5 dl ruiskorppujauhoja

3 tl suolaa

1,5 tl mustapippuria

6 rkl ruohosipulia

Sekoita aineet, muotoile pötköksi leivinpaperin päälle pellille ja paista 175 astetta vajaa tunti.

100 g valmista mureketta sisältää 207 kcal. HH 8 %, R 54 %, P 38 %.

Juuresmuusi

6 kpl nauriita

9 kpl perunoita

6 kpl porkkanoita

150 g Keiju 60 %

4,5 dl maitoa

suolaa, valkopippuria

Kuori ja kuutioi juurekset. Keitä pehmeiksi. Survo perunanuijalla, lisää joukkoon margariini ja maito. Mausta.

100 g valmista muusia sisältää 90 kcal. HH 42 %, R 50 %, P 8 %.