Lihamureke
1,2 kg paistijauhelihaa
1,5 dl Flora ruoka 7 %
1,5 dl Creme Bonjour Cuisine tatti-herkkusieni
3 kpl kananmunaa
1,5 dl ruiskorppujauhoja
3 tl suolaa
1,5 tl mustapippuria
6 rkl ruohosipulia
Sekoita aineet, muotoile pötköksi leivinpaperin päälle pellille ja paista 175 astetta vajaa tunti.
100 g valmista mureketta sisältää 207 kcal. HH 8 %, R 54 %, P 38 %.
Juuresmuusi
6 kpl nauriita
9 kpl perunoita
6 kpl porkkanoita
150 g Keiju 60 %
4,5 dl maitoa
suolaa, valkopippuria
Kuori ja kuutioi juurekset. Keitä pehmeiksi. Survo perunanuijalla, lisää joukkoon margariini ja maito. Mausta.
100 g valmista muusia sisältää 90 kcal. HH 42 %, R 50 %, P 8 %.
Kommentit