Punnitus -600 g. Kokonaispudotus 1300 g (1,11 %). Keskimääräinen pudotus päivässä 325 g. Arvioitu laihtuminen tällä nopeudella 27,3 kg (20,4 %). Arvioitu loppupaino tällä nopeudella 89,1 kg.

Parempi punnituspäivä, tosin tulleeko huomenna takapakkia?!  Väsyttäisikin vielä. Mutta tämäkin tarkoittaisi sitä, että edessä olisi kisan jälkeen enää toinen samanmittainen rutistus ja olisin lähellä normaalipainoa. 

Yritin eilen kuvitella itseni ensin hoikkana, sitten normaalipainoisena. Ei onnistu. Vaikka pää tietää, että pienenen tasaisesti, se kieltäytyy edes kuvittelemasta, miltä voisin näyttää, kun pääsen tavoitteeseeni. Mielikuvissani näen ensin esimerkiksi ihan siivon olkapään, kun katson alaspäin, mutta sitten liikautan kättäni ja vetelä, paksu käsivarsi paljastuu. Ehkä se tosiaan on niin, että pää kestää laihtumista kaikkein huonoimmin ja se on syy, miksi niin moni epäonnistuu kerta toisensa jälkeen. Ja kun kaiken rääkin jälkeen tulos ei miellytäkään, sorrutaan lohtusyömiseen ja jojoilu alkaa.