Punnitus +300 g. Kokonaispudotus 1100 g (0,95 %). Keskimääräinen pudotus päivässä 157 g. Arvioitu laihtuminen tällä nopeudella 13,2 kg (11,3 %). Arvioitu loppupaino tällä nopeudella 103,2 kg.

Eikä. Miten voi olla, että syömällä 800 kcal päivässä laihdun kaksi kiloa viikossa, mutta liikkumalla paljon paino ei putoa kuin kilon viikossa ja sitten tulee tällaisia järjettömiä plussapäiviäkin. Juhannuksesta kisan alkuun en saanut yhtään selittämätöntä plussaa, mutta nyt nollia ja näemmä plussiakin tulee, vaikka varmasti liikun enemmän ja en yhden yhtä kertaa ole ylittänyt sitä 1500 kcal. Kisaa ajatellen olisi varmaan järkevämpää maata kotona ja syljeskellä kattoon, mutta kun pitäisi saada sitä parempaa kuntoakin tässä sivutuotteena. 

Reisilihakset otti kyllä nenäänsä eilisestä reippaasta kävelystä, mutta voiko muka siitä johtua tuo plussa? Luulisi, että niitä on nyt sen verran kiusattu, etteivät enää keräisi noin paljoa ylimääräistä nestettä. Mun pää ei kestä näin hidasta tahtia, kun ehdin parissa kuukaudessa tottua paljon reippaampaan.